Hoe wij met corona omgaan

Online advies

De wereld verandert en wij dus ook.

Als reactie op de corona pandemie zitten we alweer even in een intelligente lockdown die beetje bij beetje afgebouwd zal worden. Dit heeft onder meer gezorgd dat thuiswerken en videocalls in een stroomversnelling zijn geraakt.

Bij Eenhoorn hebben we onze processen zo ingericht dat wij ons werk overal kunnen doen, het maakt voor ons dus niet uit of wij vanuit kantoor, huis of vanaf de boot werken. Wij zijn dus volledig operationeel!

Natuurlijk is het leuker om elkaar persoonlijk ontmoeten en wat ons betreft kan dit ook. Op ons kantoor is het geen enkel probleem om 1,5 meter afstand te bewaren.

Onze ervaring is dat videocalls ook laagdrempelig zijn, er is immers geen reistijd en de gesprekken zijn efficiënter. Bovendien wonen onze klanten door heel Nederland en dan is deze manier van contact ook wel heel fijn. Overigens maken onze klanten die dichter in de buurt wonen ook dankbaar gebruik van deze manier van communiceren.We zien ook dat de gesprekken iets veranderen, in plaats van een lang gesprek aan tafel, hebben wij gemerkt dat mensen ook meerdere, kortere, gesprekken als prettig ervaren.

Hoe dan ook, de keuze is aan u: persoonlijk of via een videocall. Het proces en het serviceniveau zijn precies hetzelfde. Het enige dat u nodig heeft, is een pc, laptop, tablet of smartphone en toegang tot internet .

Waar u zich ook bevindt, toegang tot goede financiële planning is slechts een muisklik verwijderd.

Wij zijn heel benieuwd naar uw verhaal. Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat we samen over uw plannen kunnen praten.