Onze dienstverlening

Het verhaal van de boor
Financiële producten vergelijk ik wel eens met een boor, ik zal dit uitleggen. Ik ken niet veel mensen die een boor willen hebben…gewoon om te hebben voor op het dressoir. Wel ken ik mensen die bijvoorbeeld een schilderij willen ophangen. Hiervoor heb je de juiste boor nodig om een gat te boren, vervolgens gaat hier een plug in, schroef erin en dan wordt het schilderij opgehangen. Het schilderij hangt en de boor verdwijnt richting de berging of garage.

U hebt die boor nooit gewild, maar u had deze wel nodig.

Ditzelfde geldt voor financiële producten, ik ken niet veel mensen die een lijfrente of een hypotheek willen. De meeste mensen willen een onbezorgde oude dag. Hier is wellicht een lijfrente (of een afgeloste hypotheek) voor nodig.

Tijdens onze gesprekken proberen we te bepalen hoe uw schilderij eruitziet. Vervolgens bepalen we per persoonlijke situatie welke boor (product) nodig is om uw schilderij op te hangen.

 

Wij zijn heel benieuwd naar uw verhaal. Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat we samen over uw plannen kunnen praten.