Financiele planning staat aan de basis van ieder advies dat wij geven.

Lifestyle Financial Planning

Ook het begrip financiële planning is aan evolutie onderhevig. Tot op de dag van vandaag wordt een financiële planning gebruikt om de financiële producten die er zijn (of nog gaan komen) inzichtelijk te maken. Natuurlijk zijn die producten belangrijk, maar daar zou het niet om moeten draaien. Vandaar financiële planning 2.0: Lifestyle Financial Planning.

Want weten waar je nu staat is geweldig, maar het is niet genoeg. Je moet erop kunnen vertrouwen dat je genoeg geld hebt om de dingen te doen doe je wilt, en dat de rest van je leven. Dat is belangrijk, en daar beginnen we dan ook mee.

Financiële planning is vervolgens niets meer dan het proces waarmee we de (toekomstige) financiële situatie inzichtelijk maken. Het doel is om ervoor te zorgen dat je in de toekomst niet zonder geld komt te zitten, en hoe je ervoor kunt zorgen dat het geld zoveel mogelijk dit doel dient.

Dit doen we met behulp van onze jarenlange ervaring en geavanceerde software. Hiermee kunnen we ‘wat-als’ scenario’s maken, maar ook de gevolgen van belangrijke gebeurtenissen (zoals bijvoorbeeld pensioen). En of je het leuk vind of niet, de omstandigheden veranderen. Daarom is het belangrijk om een slim en flexibel plan te hebben dat je rust en vertrouwen geeft.

“Het geeft ons enorm veel rust dat we voldoende geld voor ons zelf hebben én onze kinderen kunnen helpen.”

Karel & Jose, klanten

Wij zijn heel benieuwd naar uw verhaal. Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat we samen over uw plannen kunnen praten.