"Wij zijn al jaren klant bij Eenhoorn. Het begon ooit met een lijfrente-koopsompolis waar iets mee moest gebeuren, en nu weten we dat we in staat zijn om onze levensstandaard ook na pensioen makkelijk te kunnen handhaven. Hoe fijn is dat?" Familie R. uit Amsterdam, klant

Wie zijn onze klanten
Wij werken (nog) niet met mensen zoals u. Ieder mens, iedere situatie is namelijk uniek en dat maakt ons werk juist zo leuk. Wij werken niet met een one-size-fits-all benadering, dat zullen we nooit doen ook.

Maar we merken wel dat veel van onze klanten een vergelijkbare levensfase naderen, zij het met verschillende doelen en ambities en eigen ideeën over wat daarna komt. Ze bereiken een punt in hun leven waar hun prioriteiten beginnen te veranderen. De toekomst wordt vanuit een ander perspectief bekeken met nieuwe mogelijkheden aan de horizon, waaronder gedachten over pensionering.

U bent er misschien nog een decennium van verwijderd, of misschien nog maar een paar jaar, met het is hoe dan ook een grote verandering die een zorgvuldige en verstandige planning vereist. Nadat we uw doelen hebben besproken en hebben gekeken naar uw financiële situatie, zult u wellicht zelfs merken dat u eerder met pensioen kunt gaan dan u had verwacht.

Het is nooit te laat (of te vroeg) om hiermee te beginnen en u hoeft het niet alleen te doen.

Klant verhalen

Onze klanten komen met verschillende doelen en ambities naar ons toe, hier horen ook allerlei vragen bij.

Het zijn vaak praktische vragen over hoe snel ze met pensioen kunnen gaan, hoeveel ze nodig hebben, hoe hun toekomstige inkomen eruit zou kunnen zien etc. Maar er zijn ook vaak vragen met een diepere betekenis. Voor elke fantastisch reis is er ook een zorg over wat er gebeurt bij een overlijden, of hoe je de kinderen kunt helpen.

We zijn er om u te helpen met het stellen van de juiste vragen én de antwoorden hierop te vinden. Wij kunnen buigen op een jarenlange ervaring, hieronder kunt u lezen wat wij voor een aantal klanten hebben betekend.

Wij zijn heel benieuwd naar uw verhaal. Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat we samen over uw plannen kunnen praten.