Zijn wij de juiste adviseur voor u?

Als het gaat om het beheren van uw vermogen, plannen voor de toekomst en het ontwikkelen van een strategie om uw dromen waar te maken, staan u en uw overtuigingen centraal.

Daarom vinden wij het belangrijk om ook onze overtuigingen met u te delen zodat er een match is. Deze overtuigingen zijn voor ons leidend dus het is belangrijk dat u begrijpt waarom we het doen, Of u het nu met die aanpak eens bent of niet.

Bij alles wat we doen laten we ons leiden door de volgende overtuigingen:

Wij kennen uw situatie.

Wij hebben geen recht van spreken over uw geld, totdat wij uw situatie kennen. Onze toegevoegde waarde zit ‘m in het voorzien van een correct advies dat op maat voor u is gemaakt zodat de kans zo groot mogelijk is dat u uw doelen haalt. Dit betekent dat wij een groot belang hechten aan een lange termijn relatie met onze klanten.

Wij vertellen u de waarheid over uw geld.

Een goed en eerlijk advies draait niet om wat u wilt horen, maar wat u moet horen. We gaan de dingen dus niet mooier maken dan ze zijn. Als iets kan, dan kan het. Als iets niet kan, dan vertellen wij u dat eerlijk.

Wij werken volledig onafhankelijk.

Dit verzekert onze klanten ervan dat het advies is gebaseerd op de juiste gronden. Eenhoorn heeft op geen enkele manier een financiële band of verplichting met welke aanbieder van financiële producten dan ook.

U bent de enige die ons betaalt.

De enige die ons betaald is onze klant. Wij ontvangen geen provisies. Wij hebben er dus geen enkel belang bij om u een verkeerd product te adviseren.

Wij zijn bereikbaar.

Wij zijn een laagdrempelig kantoor. Als u belt krijgt u ons direct aan de telefoon. Klanten kunnen ons, op redelijke tijden, bereiken op kantoor of via het mobiele nummer van hun adviseur.

Toegevoegde waarde.

Wij werken alleen voor klanten als er een toegevoegde waarde is. Op het moment dat wij geen toegevoegde waarde hebben, dan melden wij dat. Daarom werken wij op basis van No cure, no pay en nooit met langlopende contracten.

Wij zijn heel benieuwd naar uw verhaal. Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat we samen over uw plannen kunnen praten.