Wij stellen ons graag aan u voor

Martin Vooijs

Financieel planner | Vermogensplanner

Naast zeilen heeft Martin een passie voor het vak financieel planner. Martin maakt van lastige financiële vraagstukken een duidelijk verhaal. Hij wordt regelmatig benaderd om zijn mening, input en visie te geven. Ook vervult hij een bestuursrol bij de overkoepelende organisatie van financieel planners (FFP).

Pieter Koopman

Adviseur pensioen en inkomen

Met vragen over pensioenen moet u bij Pieter zijn. Veel bedrijven weten hem te vinden en gebruiken zijn expertise op het gebied van pensioenen. In de zomer fietst Pieter graag naar het strand, maar nog liever zou hij daar in een cabrio naartoe gaan.

Nanda Hofstede

Ondersteuning en communicatie

Nanda is druk doende met onze marketing en communicatie. Zeilen en tennis zijn haar grootste passie. Absoluut een familiemens.

Charlie

CDO

Onze CDO, oftewel Chief Dog Officer zoals een van onze klanten hem noemt. Als hij niet ligt te slapen, is hij de vrolijke noot op kantoor die ons verplicht om zo nu en dan lekker naar buiten te gaan.

Wij zijn heel benieuwd naar uw verhaal. Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat we samen over uw plannen kunnen praten.