Onafhankelijk financieel advies

Het begin
Adviesbureau De Eenhoorn is in 1982 begonnen als adviseur voor Mens en Milieuvriendelijk Ondernemen. Sinds die tijd is er veel veranderd. We zijn verder gegaan als verzekeringsadviseur en werden een van de voortrekkers van duurzaam beleggen in Nederland. Deze voortrekkersrol vervullen we tot op de dag van vandaag, duurzaam, ethisch en groen zitten in onze genen.

Vervolgens bleek een goed antwoord op vragen van onze klanten niet mogelijk zonder beter gereedschap. Dus ontwikkelden we software voor financiële planning, waarmee een glashelder beeld van de persoonlijke financiële situaties gegeven kan worden.

Tot op de dag van vandaag is het de ambitie van Eenhoorn om bij de koplopers te horen binnen de financiële dienstverlening. Hiervoor wordt niet alleen binnen de landgrenzen gekeken, maar ook naar de ontwikkelingen op de wereldwijde adviesmarkt.

Oorsprong
Onze roots liggen in Amsterdam maar onze klanten komen uit heel Nederland. Daarom zijn wij in 2019 verhuisd naar Abcoude. Voor Amsterdammers én de rest van Nederland gemakkelijk bereikbaar en voor ons een goede uitvalsbasis. In overleg met de klant spreken we op kantoor, bij hen thuis of bij hen op kantoor af.

De naam Eenhoorn
De eenhoorn is een dier uit de grijze oudheid, toen verhalen en werkelijkheid zich nog harmonieus vermengden. Wijs, met een vooruitziende blik staat hij in contact met het hogere. Met een aangeboren respect voor zijn natuurlijke omgeving verbeeldt hij de verbondenheid met de aarde en de talloze wonderen die het leven zo bijzonder maken.

De naam Eenhoorn is niet uniek, deze wordt kennelijk meer gebruikt in Nederland. Dus nee…u kunt bij ons geen trouwreportage maken, sigaren kopen of zwemlessen boeken. Ook hebben wij geen band met de burgemeester Bas Eenhoorn ;-)

Wij zijn heel benieuwd naar uw verhaal. Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat we samen over uw plannen kunnen praten.