Helderheid over uw geld van nu tot en met uw pensioen

Met een financiële planning geven we inzicht in uw situatie, dat is dan ook ons doel…niet het financiële plan zelf. Wij werken samen met u om uw wensen, doelen en financiële gegevens te verwerken tot een totaaloverzicht in onze financiële plannings software. Het plan houdt rekening met uw inkomsten en uitgaven (cashflow), nu en in de toekomst.

Met een financiële planning lossen we ook vraagstukken op. Een veel voorkomend vraagstuk is bijvoorbeeld eerder stoppen met werken, is het dan verstandig om die periode met spaargeld te overbruggen of het pensioen vervroegd in te laten gaan. Op deze pagina vindt u een uitgeschreven casus van hoe zo’n financieel advies er dan uitziet.

Wat kost een financieel plan?
Zoals gezegd geloven wij in toegevoegde waarde, een financieel plan zal daarom altijd meer moeten opleveren dan het kost. Daarom beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek, de kosten hiervan zijn voor onze rekening. Tijdens dit gesprek bepalen we of het in uw specifieke situatie ook meer oplevert dan kost, zo bent u ervan verzekerd dat u niet onnodig op kosten wordt gejaagd.

Wij zijn heel benieuwd naar uw verhaal. Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat we samen over uw plannen kunnen praten.